infoCONSTRUCT
Sigla SUNWAY SRL

SUNWAY SRL

Incalzire moderna, economica si sanatoasa !

OFERTA: Sisteme de incazire prin panouri radiante in Galati-incalzire panouri radiante-Galati--


OFERTA: Sisteme de incazire prin panouri radiante in Galati-incalzire panouri radiante-Galati--

Unici importatori in Romania ai celui mai performant sistem de incalzire radianta cu infrarosu comercializam o gama variata de panouri radiante, folie radianta, plasme termice si incalzitoare industriale cu infrarosu.Incalziti-va inteligent orice spatiu (case, apartamente, spatii comerciale, biserici, sere, hale industriale etc) bucurandu-va de confort maxim si de cel mai mic consum.


Noi te ajutam sa iti reduci factura la caldura cu pana la 50%.


Pentru mai multe detalii vizitati http://www.romgal.ro.


SUNWAY SRL va recomanda:

imagine
Sisteme de incalzire radianta!! Panouri radiante, folii, plasme termice si incalzitoare industriale!! Incalzeste-ti casa eficient la cele mai mici costuri!!
Unici importatori in Romania ai celui mai performant sistem de incalzire radianta cu infrarosu comercializam o gama variata de panouri radiante,folie radianta, plasme termice si incalzitoare industriale cu infrarosu.Incalziti-va inteligent orice spatiu (case, apartamente, spatii comerciale, biserici, [...]
imagine
Garduri din beton la cea mai buna calitate!! Profitati de reducerile de sezon si cereti-ne o oferta!
Garduri din placi de beton la cea mai buna calitate!!   Gard din placi de beton la CEA MAI BUNA CALITATE! (nu numai pretul conteaza ci si cati ani rezista in ploi, ninsori, inghet, dezghet!!) 
imagine
Garduri din placi de beton la cea mai buna calitate!!
Gard din placi de beton la CEA MAI BUNA CALITATE! (nu numai pretul conteaza ci si cati ani rezista in ploi, ninsori, inghet, dezghet!!)  Cere-ne o oferta!
imagine
Solutia incalzirii fara gaz SISTEMUL DE INCALZIRE CU RAZE INFRAROSII PLEN - ECONOMIC, ESTETIC, CONFO
S.C. SUNWAY S.R.L., unic importator direct in Romania pentru sistemul de incalzire cu infrarosu PLEN, este o companie infiintata in anul 2008 si care pe parcursul celor 2 ani de activitate a reusit sa introduca pe piata din Romania acest sistem revolutionar de incalzire. Seriozitatea, promptitudinea precum si un [...]
imagine
Solutia incalzirii fara gaz - incalzire cu raze infrarosii - incalzire economica, confortabila, ecologica, incalzire prin tavan, cel mai eficient sistem de incalzire electric, sistem ZEBRA (PLEN)
Sistemul se prezintă sub forma de folie, se atașează pe tavan, este acoperit cu tavanul fals (gips-carton sau lemn), conectat electric și controlat de termostatele de ambient,  încălzește obiectele din cameră (pereți, podea, etc.) prin raze infraroșii. Încalzirea cu raze infraroșii poate redu [...]
Date de contact SUNWAY SRL
Judet Galati
Localitate Galati
Adresa Str. Alunisului nr. 12
Telefon1 0731.325.221 - Constantin Lazar
Fax 0336/815.470
Web www.sun-way.ro
Persoana de contact Constantin Lazar
Trimite mesaj catre SUNWAY SRL

Firma SUNWAY SRL
are 256672 afisari
© SUNWAY SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
OFERTA: Sisteme de incazire prin panouri radiante in Galati-incalzire panouri radiante-Galati--